RAPTOR'DAN (14.09.2010)
Merhaba, öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Umarım sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirmişsinizdir.. Ben malum askerdeyim ve yoğun bir bayram döneminin ardından nihayet rahatlama fırsatı bulabildim biraz.

Askerliğim bitmesine yaklaşık 7 ay kaldı, kısmet olursa 2011 Nisan ayında vatani görevimi tamamlamış olacağım. Bu yaz benim için çok yorucu geçti, bulunduğum yerdeki tesisin yazın yoğun olması, insanların tatillerini burada geçirmesi tesisteki askerler için yorucu ama keyifliydi. Ne kadar sıkıntılı, stresli, gergin anlarımız olsada bu dönemi başarıyla bitirdiğim için mutluyum.

Bu süre zarfında müzikten ayrı kalmadığımı, çoğu akşam lokantada canlı müzik olarak rap söylediğimide belirtmek isterim. Benim için tamamen farklı bir tecrübe oldu bu. 7'den 70'e derler ya gerçektende öyle, 70-80 yaşındaki insanların karşında lokanta gibi bir yerde, sandalyede oturarak bu müziği icra ettim. Sahneden indiğimde yanıma gelen insanların beni tebrik etmeleri, rap müzikten bişey anlamazdım ama seninkiler çok farklı gibisinden yorumlar yapmaları, tarifi imkansız mutluluklar yaşattı bana. Gerçekten Türkiye'de daha önceden yapılmamış bişeyi yaptığıma inanıyorum. Askeri sosyal tesiste, emekli albaylara, amirallere, onların ailelerine bu müziği dinletmek ve sevdirmek benim için çok önemliydi..

Yazın rap söyleyerek geçti, kışın ise yeni parçalar üreterek geçicek düşündüğüm kadarıyla. Bu da çok yakında yeni parçaları dinleyebileceksiniz anlamına geliyor. Şİmdilik kendinize iyi bakın, herşey dilediğiniz gibi olsun..