RAPTOR'DAN AÇIKLAMA VE MP3 (24.01.2009)
Değerli Raptor dinleyicileri, raptorap.com ziyaretçileri, uzun zamandır süren sessizliğimi bozmak istedim. Hayat bir yandan gürültüsüyle diğer bir yandan sessizliğiyle devam ediyor. Gerek iş hayatı, gerek koşuşturmalar sürerken müzikten uzak kalmamaya çalışıyorum. Müzikten uzak kalmamaya derken.. hayatımda her zamanki gibi müziğin çok önemli bir yeri, aynı zamanda şu 24 saatlik dilimde müziğe ayırdığım geniş bir zaman dilimi var. Hayatın temposu ne kadar yoğun olursa olsun, müzik bir an olsun eksik olmuyor yaşamımda. Zaten senelerdir takip eden insanlar bilirler, bir zamanlar hobi iken şimdi yaşamın bir parçası vaziyetinde.. İşte bu doğrultuda çalışmalarıma ara vermeden, bu kültürün iyice anlaşılması uğruna verdiğim savaş son hızla devam ediyor. Tabi bu işe gönül vermiş bir çok yoldaşla beraber..

Size yakın zamanda gerçekleşeceğini umduğum projelerden bahsetmek istiyorum. Öncelikle bir düet albüm. Kardeşiminde içinde bulunduğu : "Predator, Mimesis ve Lorenzo" dan oluşan Musical Otopsi albümü. Raptor & Musical Otopsi adı altında yayınlanacak olan bu albüm yakında sizlerle olacak. Ardından, 2 senelik bekleyişin ardından çıkması planlanan 3.solo albümüm var. Uzun zaman önce çıkması planlanan bu albüm, yedeklenmeyen bir çok dosyanın yanmasıyla beraber rafa kalkmış oldu. Ara sıra olumsuz şeylerle karşılaşabiliyoruz. Ama durmamalıyız. Senelerdir yaptığımız gibi..

Bu arada Rap camiasında düşlediğimiz şeyler birer birer gerçekleşmeye başladı. STAR da yayınlanmaya başlayan RAPSTAR yarışması mesela... Türkiye Rap tarihinin en önemli "adımlarından" biri. En önemli başarılarından biri demiyorum çünkü, bunun bir başarı olup olmadığını yarışmaya katılan adaylar gösterecek. Onlar doğru işler yaptıkça sevileceğiz. Açıkçası onlar ne yaparsa biz o olacağız. Bu yüzden çok dikkatli olmalarını gerekiyor. Çünkü Türkiye'de 1 kişiyi dinleyipte 10bin kişiye o imaj veriliyor, bundan kurtulamadık maalesef. Yani hala genellemeler var.

Ayrıca Jüride Ceza'nın olması bizim için büyük avantaj, aynı zamanda Fuat ve Funky-C nin de. En azından Rapi bilen insanlar, Rap'in nasıl tanıtılmasını gerektiğini iyice bilen insanlar. Onlarada bu zor yolda başarılar diliyorum, inşallah bu ağır ve taşıması zor yükün altından rahatlıkla kalkarlar. İlerisinin daha aydınlık olması dileğiyle, sağlıcakla kalın.

Sevgi ve saygılar.

Raptor.

Raptor'un yeni parçasını indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız...

 MP3  RAPTOR - İNAN (2009)