RAPTOR'DAN (27.05.2010)
Selamlar... Şöyle bakıyorumda siteye yazdığım son yazıdan itibaren 2 ay geçmiş. Bugünlerde vatani görevimin 3. ayını geride bırakmış durumdayım. Sıkıntısıyla, neşesiyle günler bir bir geçiyor.
Şu anda İstanbul / Heybeliada'daki Deniz Lisesi'ne ait Kolaylık Tesislerinin Lokantasında kasiyer olarak askerliğimi yapıyorum.

Ne kadar yorucu olsada çok şükür diyorum, başka kardeşlerimiz silah altında, canları tehlike altında vatani görevlerini yaparken, biz, bugüne kadar Deniz Kuvvetlerinde görev yapmış ve yapmakta olan komutanlarımızı bu tesislerde ağırlıyoruz. Böyle bir yerde dahi olumsuzluktan söz edersek diğer kardeşlerimize haksızlık yapmış oluruz. Ama bu bir vatani görev, bize ne görev verilirse verilsin yapmak zorundayız.


Askerlikle ilgili çok fazla şey yazmak istemiyorum aslında. 1 sene daha İstanbul'dayım, bu aralar ne kadar müzikten ayrı kalmış olsamda kış geldiğinde elimden geldiğince birşeyler üretmeye çalışacağım. Bizleri dinleyen ve takip eden herkese çok çok selamlar, benim yokluğumda eski parçaları ve orontez'in diğer parçalarını dinlemeye devam etmelerini istiyorum. Yeni projelerle ilerleyen günlerde beraber olmak dileğiyle, Allah'a emanet olun...