• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Efsane Futßolcu ZİNEDİNE ZİDANE

Başlatan j_c_k, 08 Eylül, 2007, 14:02:13 öS

« önceki - sonraki »

j_c_k

5 Numarayı Onun sayesinde Sevdiğimi İtiraf etmek istiyorum.. Kendisi En Sevdigim Futbolcuydu.. Birgün Fenerbahcede Oynamasını Hayal Ederdim  :) Okuldayken Dünya Karması Kurardık arkadaslar arasında herkez kendime bi karma yapardı.. ßenim ilk sectigim oyuncuydu ZİDANE.. Şimdiki Haliyle bile gelse TÜRKİYE de hangi takıma giderse gitsin hem ßanKo oynar hemde İlah olur.. Hayatımda bir tek Forma Aldım oda ZİDANE nin FOrması..

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=MRCSysgpFQw[/youtube]

Söylenecek Fazla Kelime Yok Onun Adı ZİDANE  ;)

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=96DUcbtEvcU&mode=related&search=[/youtube]

ßakın adam Dalga Geciyor Rakiplerle  ;D yOk ßöyle ßir Still ya.. Ne Ronaldinho ne C.Ronaldo  ;) Yorulmadan Çalım Atan TEK ADAM
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

MustafALEX

Belkide dünyada gelmiiş geçmiş en mert en efendi futbolcudur.O kadar tekme yer yerden kalkmazdı ama yinede oyununa bakar kimseyle muhattap olmazdı.son macında italyan materazzinin terbiyesizliği yüzünden kötü bi final oldu zidane için ama yinede kalpleri feth etmiş bi isim.bende aynen halil gibi karma yaptıgımızda ilk onu secer 5 numarasını verip kaptan yapardm =) ve bende ilk onun formasını almıstım..) ..

paylasımlar için saol.. emegine saglık .;)

rap_4_peace

GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

j_c_k

Alttaki videoda Bitime 2 dakika 6 saniye kala |İsvecli sanırım yada onun formasına benziyor.| ordaki adama attıgı calıma resmen kahkaha atıyorum yaa ;D ;D adam kendisini salak sanıyor afallıyor yaa. ;D
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

cEzA_rapPer_foX

JubilesindeKi KAFa büyük bir taLİhsizLİK :( :( :(  Zİdane'nin baŞarisi Yerine O kaFA konuŞuluyordu diğer günlerde....

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR