• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 öS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: alexander - 06 Haziran, 2007, 12:49:24 öS
ben bu soruları gerçekten merak ettiğim için sordum.öle kötü bir amacım yok.bildiğin gibi hayat çok zor.insanlar bir yerden para kazanmak zorunda parasız yaşanmıyor parasız hiçbişey olmuyor.insanın para kazandığı bir mesleği olmazsa nasıl ayakta durabilir ki.bende müziğe çok hevesli bir insanım ama yıllarca çalışıp aileme bakmak zorunda kaldım.müziği dinlemekle yetindim.yaptığın müziğe saygı duyuyorum.diğer piyasa rapçileri gibi küfürlü ahlaksız parçalar yapmıyorsun.hikmetle çektiğiniz klibide çok beğendim.diğer klibinide samandağ sahillerinde çek derim.bildiğin gibi antakya kendi kabuğunda bir memleket sanayisi yok üreteni yok kaçakçısı çok kimse gelişmesini istemiyor.şarkılarında birazda bu konulara değin isterim.antakya gerçekten sahipsiz bir memleket.ben elektronikçiyim benim elimden antakya yararına bişey gelmiyor.bari sen onun bu durumunu anlatan bir şarkı yap derim.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ben yinede yanlış anladıysam özür dilerim.
Antakya için elimizden geleni en iyi şekilde yapıyoruz buna emin olabilirsin, Antakya'nın daha neresi olduğunu bilmeyenler bile yaptığımız bu müzik sayesinde Antakya adını ezberlediler. Bildiğim doğrularım var, ne kendime, ne müziğime ne de şehrime kesinlikle laf söyletmem. Biz bu şehirdeyiz ve bu şehir eninde sonunda hakkettiği yere gelecektir. Bunu şehrimizde başaracak çok insan var..
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: 99 - 06 Haziran, 2007, 13:06:13 öS
burak abi, Limit & Mr.Mavzer hakkında ne düşünüyosun??

Pazar günkü konserde sahneye çıkan ilk rap grubuydu sanırım. İyilerdi, ben beğendim açıkçası. Zaten bu şehirden kötü isim çıkmıcak hiç, inanıyorum :)
Raptor / 2010

M!CrOb!K

Ben ilk defa bu siteyi tesadüfen buldum. Şarkılarını çok beyendim .Hep burdayım arık . İndirdim şarkılarını:D

Az önce yazdığım soru olmadı ama olsunn :DDDDDDDDDDDDD
waftiz edilmemiş insanların hepsine lanet yağdırmayan insanların hesine  LANET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rapkick

raptor predator senin kardeşinmi
adı alper mi kardeşinin
ve söylemek isterimki ben kardeşinse tanıyorum bir bilgisayarcıda oluyor sürekli bilgisayarcının olduğu binadayım ben
ve şarkılarını seviyorum söylemenide ceza konserinde bende vardım çok güzel söyledin

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 08 Haziran, 2007, 12:28:19 öS
raptor predator senin kardeşinmi
adı alper mi kardeşinin
ve söylemek isterimki ben kardeşinse tanıyorum bir bilgisayarcıda oluyor sürekli bilgisayarcının olduğu binadayım ben
ve şarkılarını seviyorum söylemenide ceza konserinde bende vardım çok güzel söyledin

Selam,
evet predator benim kardeşim, adıda alper.
Parçalar için yaptığın yorumlar için teşekkür ederim. Sağlıcakla kal.
Raptor / 2010

Admin

Sorularınızı sormadan önce , siteyi bir araştırın . Genelde sorduğunuz soruların cevabını sitede veya daha önce sorulmuş olan sorularda mevcut. biraz daha dikkat edelim,  mesaj kalabalığını ancak bu şekilde önleyebiliriz.

M@thild@

ya 3haziran da  muhteşemdin burak abi ya bayıldım sana ya. arkadaşın biri imza aldı senden ama ben istemedim keşke isteseymişim ya.
.bu arada geçmiş olsun ya umarım bir an önce iyileşirsin ama tebrik ederim ayağının kırık olmasına rağmen geldin ve bize muhteşem bir şov sergiledin.
seni ilk defa bu konserde tanıdım iyi ki gelmişim.sürekli tanımak isterdim aorontez underground daki başarılı isimleri şimdi tanıdım.keşke daha önceden duysamışım sizi. umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve en yakın zamanda da konserlere devam edersin

ben kiminle düet yapmayı düşünüyorsun ya da yapacaksın diye sormak istemiştim.
saygılarım ve sevgilerimle
ii çalışmalar burak abii
...мαтнİℓ∂α...

MustafALEX

Yeni albümde K-O ile bi feat olabilir mi?

Raptor

Alıntı yapılan: M@thild@ - 11 Haziran, 2007, 11:32:42 öö
ya 3haziran da  muhteşemdin burak abi ya bayıldım sana ya. arkadaşın biri imza aldı senden ama ben istemedim keşke isteseymişim ya.
.bu arada geçmiş olsun ya umarım bir an önce iyileşirsin ama tebrik ederim ayağının kırık olmasına rağmen geldin ve bize muhteşem bir şov sergiledin.
seni ilk defa bu konserde tanıdım iyi ki gelmişim.sürekli tanımak isterdim aorontez underground daki başarılı isimleri şimdi tanıdım.keşke daha önceden duysamışım sizi. umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve en yakın zamanda da konserlere devam edersin

ben kiminle düet yapmayı düşünüyorsun ya da yapacaksın diye sormak istemiştim.
saygılarım ve sevgilerimle
ii çalışmalar burak abii

Merhaba,
öncelikle yorumların, düşüncelerin için çok teşekkürler.
Böyle güzel yorumlar almak çok sevindirici benim açımdan. Konser zordu ama güzel geçti, her fırsatta söylüyorum zaten. İmza için endişelenme konserler sürekli olacaktır.
Düet konusuna gelince, öyle kafamda bir isim fln yok. Beğenirsem yapıyorum. Parçalar çıktıkça görücez zaten.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: MustafALEX - 11 Haziran, 2007, 13:50:32 öS
Yeni albümde K-O ile bi feat olabilir mi?

Sanmıyorum, yeni albümde hiç kimseyle feat olmayacak muhtemelen :)
Raptor / 2010

Zecri

Burak Abi Bu Yaz İçin İstanbul Konseri Düşünceniz Falan Varmı? Biliyorum Konserler Sizin Elinizde Değil Ama  Orontez Ailesi Olarak Sizi Burda İstanbulda Görmeyi Çok İsterim...Rap Dinleyen Herkesinde Sizi İstanbulda Görmek İsteyeceğinden Eminim...Orontez Olarak İstanbula Gelmeyi İster Misiniz Konsere?

j_c_k

ßurak Yeni ALßümde KimseyLe feat olmucak demişsin.. ßen ßi aralar sana Teoman'ın sarkılarından ßiriSine eLe aLsan güzeL ßir çalışma oLaßiLeCeğini söyLemiştim.. ßu konu Hakkında neler düşünüyorsun.. Ayrıca Sen P-fox' la feat yapınca harbiden cok güzel oluyor.. ßence ßirßirinizi cok iyi tamamlıyorsunuz.. Mesela ßen Hala yeŞeren umutları dinLerim..
Eline Sağlık Tşkler..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

MustafALEX

Yeni çıkmış bi şarkıyı dinlerken ilk neyine dikkat edersin?

Raptor

Alıntı yapılan: Zecri - 20 Haziran, 2007, 10:58:17 öö
Burak Abi Bu Yaz İçin İstanbul Konseri Düşünceniz Falan Varmı? Biliyorum Konserler Sizin Elinizde Değil Ama  Orontez Ailesi Olarak Sizi Burda İstanbulda Görmeyi Çok İsterim...Rap Dinleyen Herkesinde Sizi İstanbulda Görmek İsteyeceğinden Eminim...Orontez Olarak İstanbula Gelmeyi İster Misiniz Konsere?

İstanbul için şu anda herhangi bir düşüncem yok ama ayarlanırsa da belki bi şekilde sahne alabiliriz. Bunun için önce konserin kesinleşmesi , sonrada gerekli izinlerin alınmasına kalıyor iş.
İlerde bir gün konser düzenlenirse seve seve katılırız tabiki. Hem İstanbul'da da bizi takip eden insanlarla bir araya gelme imkanımız doğmuş olur .
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: j_c_k - 20 Haziran, 2007, 21:41:50 öS
ßurak Yeni ALßümde KimseyLe feat olmucak demişsin.. ßen ßi aralar sana Teoman'ın sarkılarından ßiriSine eLe aLsan güzeL ßir çalışma oLaßiLeCeğini söyLemiştim.. ßu konu Hakkında neler düşünüyorsun.. Ayrıca Sen P-fox' la feat yapınca harbiden cok güzel oluyor.. ßence ßirßirinizi cok iyi tamamlıyorsunuz.. Mesela ßen Hala yeŞeren umutları dinLerim..
Eline Sağlık Tşkler..

Evet muhtemelen öyle olacak. Feat olmayacak derken aynı zamanda başka bir sanatçıdan cover vs vs.. onlarıda kastetmiştim. Bide şöyle birşey var, bir şarkıcının parçasını alıp cover yapmak için o şarkıcının parçalarını teker teker dinleyipte heeh şuna iyi gider demiyorum. Tamamen tesadüf oluyor.. Beğendiğim bir şarkısı çıkarsa ve rapede uygun bişeyse yaparım, neden yapmayım :)

Alıntı yapılan: MustafALEX - 20 Haziran, 2007, 22:10:04 öS
Yeni çıkmış bi şarkıyı dinlerken ilk neyine dikkat edersin?

Ne sözüne dikkat ederim ne de müziğine :)
İlk başta nasıl vokal verdiğine bakarım, düzgün türkçe kullanmış mı kullanmamış mı ona bakarım. Ritme uygun bir şekilde gitmeyi becerebiliyorsa söylediğim diğer özellikleride değerlendirmeye alırım :)
Raptor / 2010

j_c_k

Selam
ßen ßu Konunun Son sayfalarına Göz Gezdirdimde.. Umarım daha önce SoruLmamıştır.

ßuraK Sagopa Kajmer' in Son aLßümü Sana göRe nasıLdı ?
ve şunu sormak istiyorum..  melankolik ßir yapı Türkiyede Tutarmı Sence ( ki sagopa olunca taßi tutuyor herhalde )
peSimist ve melankolik arasındaki en can alıcı fark nedir.. ßiri digerinin daha şiddetli halimi oluyor yani..
Senin Yaptığın Rap'in bu gibi bir ismi varmı .. hani Sagopa Melankolia felan diyor sarkı sonlarında..

Tşk edrm.
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

rap_4_peace

genelde şarkılarında hayatın gerçeklerinden bahsediyorsun. son albümünde amerikanın dünya üsdünde yapdığı acı gerçekler için de 1 parça verecek misin? bu arada yeni demonu dinledim gerçekden duygulandım parçanın tamamını bekliyorum tebrik ler
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

ßir popstar gibi rapstar yarısması yapılsa katılmak istermisin? Bide böle bi yarısma yapılsa 4 tanede juri olsa sence kimler oraya layıktır.

rapkick

peki yakında bir konser planı varmı
sınavı bı-rock
sınava bi-rap
gibi konser planı varmı

ogee

herkezle görüştüm peki senle nasıl görüşecem :D
sanki istanbuldayızda karşı tarafta oturuyonuz..
kesh ve sen taşının dayı ortama uzak allaha yakın oldunuz :)

seyyahmc

Alıntı yapılan: ogee - 03 Temmuz, 2007, 19:26:53 öS
herkezle görüştüm peki senle nasıl görüşecem :D
sanki istanbuldayızda karşı tarafta oturuyonuz..
kesh ve sen taşının dayı ortama uzak allaha yakın oldunuz :)
istanbulda olsanızda  karşı ratafda otursanız   bana  no problemm hüsom
seyyah aka yazı kirliliği için özür dileyen insan :)

ARTHEMİS

raptor bu yaz istanbulda konserin varmı?bütün şarkıların güzel.bende lyrck yazıyorum.
hemen hemen 2 seneyi buldu lyrck yazmam.ama hep aralıklı yazıyorum.