• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 öS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 23 Ağustos, 2007, 14:39:32 öS
              BuraK aBi fT atcak olsaydm CEZA olablrdi fakat olmasa da olur tarzında yani cok isteqiniz olmadiqi kanisina vardik.Nereye qETircen derseniz : CEZA'nin hanqi özellikleri  etkiledi ? die sormadan gecemicem.Biraz özel oldu  ama  neYSe :D  
                                               Merak iŞtE :D

Ayrıca bu yaz bi konser yapmaniizi(ANTAKYA UNDERGROUND) cok arzu ediyoruz maLum kıŞ qeLİnce herkes daqiliyor bazilari üNv. bazilari işi olup şehir dısı bazilari ... vs vs Yani bu Kadar istek var sitede pekcok kez denk geliyorm bu isteklere..Konser için bi enqel vb mi var ? Neden yapmiyorsunuz ?
  TesKüR..

Cezayı kendi ses tonuma daha yakın buluyorum. Bu feat yapma nedeni değil tabiki. Tamamen sevdiğimden dolayı. Sonuçta Ceza bizim için, rap camiası için önemli biri. Ben seviyorum Cezayı.

Konser içinse, bizi engelleyen hiç bir durum yok. İşlerimizden dolayı fırsat bulamadığımızdan dolayı bu kadar sık konser düzenlenmiyor. Sonuçta konseri ben ayarlamıyorum. Birileri bir şekilde düzenliyor ve bizde çıkıp sahne alıyoruz.
Raptor / 2010

darkGİRL_17

hiç kendinizi yurt dışında konser werirken düşündünüz mü yada öyle bi imkanınız war mı?
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Raptor

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 24 Ağustos, 2007, 07:24:47 öö
hiç kendinizi yurt dışında konser werirken düşündünüz mü yada öyle bi imkanınız war mı?

Yoo hiç düşünmedim. Zamanında her ne kadar düzenlenme durumları olduysada şu an için öyle bir imkan değilde, durum yok.
Raptor / 2010

darkGİRL_17

rap için ne gibi şeylerden wazgeçebilirsin ???
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

hikmeht

burak abii yani raptor abi bn sni tanıorumm as birass halamlarınn binasındaa oturuyosunuss bnaa çok bahsettiler sniii sisinn t-shirtlerinisi çokk sewiorumm bn bnaa geldiimdee bi tanee werirsenn çokkkkkk sewinirimmm halamlardaaa söliyimm berrinlee filizz ikilisii

Raptor

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 24 Ağustos, 2007, 07:35:42 öö
rap için ne gibi şeylerden wazgeçebilirsin ???

Çok çok zor rapten vazgeçmek.  İmkansız yani..
ama illa tam cevap istiyorsan, sevdiğim ve değer verdiğim bi kaç insan (aile,arkadaş vs) dışında herşeyden vazgeçebilirim
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: hikmeht - 24 Ağustos, 2007, 12:51:58 öS
burak abii yani raptor abi bn sni tanıorumm as birass halamlarınn binasındaa oturuyosunuss bnaa çok bahsettiler sniii sisinn t-shirtlerinisi çokk sewiorumm bn bnaa geldiimdee bi tanee werirsenn çokkkkkk sewinirimmm halamlardaaa söliyimm berrinlee filizz ikilisii

Teşekkür ederim hikmet düşüncelerin için.
Yalnız t-shirtlerimizi biz toplu olarak getirmedik. Sadece bi kaç tane özel olarak yapıldı..
Sağlıcakla kal.
Raptor / 2010

hikmeht

knock-out sizin grublarınısdanmı?

Ekinci31

merhaba,
benim aslinda iki tane'cik sorum olacak;
ilk'i sudur: neden antakya'li oldugunuz halde antakya'da cok az konser vermektesiniz ?
ikinci sorumda sudur: kargasa rashedd bagzi sarkilarinda bagzi arap kelimeler kullanmakta ama benim senin dinledigim sarkilarda oyle bisi yok beni aydinlatirmisin lutfen?

+ ben hulya doksoz'un kuzeniyim kiz seni taniyormus ;)
neyse kib bye bye

Çocukluk elden yitip gidiyor artık
Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi
Cesaret aşk kaygı derken
Bir sancı kapladı tüm gövdemi.

seyyahmc

benimde bi sorum olucak ..
çekilişle kazanılan albümler yollandamı ?yollanmadıysa neden hala yollanmadı ? yollandıysa neden hala bana ulaşmadı?
şeyy bu arada ben seyyahın ta kendisiyim  ouz sizi tanıomuş..
bide fenerbahçeye şampiyonlar liginde başarı dilerz ...kendine iii bak RaPtOr

kralboy

ya bizim bu çekilişten kazandıgımız hediye albüm elimize geçmedi daha ne zmn gelcek.. :D

rapkick

ne zaman yeni albüm çıkaracaksın ve içinde orontezden veya baska bir rapper ile feat olcakmı  kib byee

melodic_satan

NEDEN RAP?NEDEN ROCK,POP(İYY),CAZ,BLA BLA BLA DEĞİLDE RAP
insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Raptor

Alıntı yapılan: Ekinci31 - 30 Ağustos, 2007, 12:48:14 öS
merhaba,
benim aslinda iki tane'cik sorum olacak;
ilk'i sudur: neden antakya'li oldugunuz halde antakya'da cok az konser vermektesiniz ?
ikinci sorumda sudur: kargasa rashedd bagzi sarkilarinda bagzi arap kelimeler kullanmakta ama benim senin dinledigim sarkilarda oyle bisi yok beni aydinlatirmisin lutfen?

+ ben hulya doksoz'un kuzeniyim kiz seni taniyormus ;)
neyse kib bye bye

1-Konserleri şahsen ben kendim ayarlamıyorum. Bu işle ilgilenen arkadaşlar konser ayarladığı zaman elimizden geldiği kadarıyla yer almaya çalışıyoruz.
2-Onların arapçaya karşı belki bi ilgisi vardır, yada az çok biliyorlardır. Benim öyle bi ilgim yok. Zaten tutupta türkçe rap yapan birine sen neden arapça veya ingilizce söylemiyorsun demek biraz garip olur.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: kralboy - 02 Eylül, 2007, 22:29:48 öS
ya bizim bu çekilişten kazandıgımız hediye albüm elimize geçmedi daha ne zmn gelcek.. :D

Çalışmalar sürüyor =) Elimizde olmayan nedenlerden dolayı biraz gecikmeler oldu. Merak etmeyin sözümüz sözdür =)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 05 Eylül, 2007, 05:05:02 öö
ne zaman yeni albüm çıkaracaksın ve içinde orontezden veya baska bir rapper ile feat olcakmı  kib byee

Tam tarih belli olmasada yakın bir zamanda çıkarmayı düşünüyorum. 3.albümün içinde hiç feat olmayacak herhangi bi değişiklik olmazsa. Bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım. Siteyi araştırırsan bulabilirsin.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: melodic_satan - 08 Eylül, 2007, 01:35:28 öö
NEDEN RAP?NEDEN ROCK,POP(İYY),CAZ,BLA BLA BLA DEĞİLDE RAP

Neden mi Rap?
-Çünkü anlatmak istediğim herşeyi en ince detayına kadar anlatabildiğim tek müzik türü..
-İçeriği diğer türler gibi sadece Aşktan ve sevgiden oluşmuyor.. Anlatmak istediğim herşeyi anlatabiliyorum.
-Ben kendimi bu müzikte buluyorum. Bu işte başarılı olabileceğime inanıyorum..
-Bana diğerleri kadar basit gelmiyor.
-En önemlisi de.. Türkiye'de bu işi doğru düzgün yapabilen insan yok. Müzik yapayım derken rezillikler ortaya çıkıyor. Bu müziğinde bi sanat olduğunu anlatmaya çalışıyorum.. Anlatabileceğime inanıyorum. Açıkçası, yapacağım müzikle insanlara rapi sevdirip, diğerlerinin yaptığı saçma işlerle bu müziğin karalanmasına müsaade etmek istemiyorum.

Herşey güzel olsaydı, belki Rape bile başlamazdım.

Raptor / 2010

melodic_satan

PEKİ SANA GÖRE RAP MÜZİĞİ DOĞRU DÜRÜST YAPAN YANİ TÜRKİYE'DE CEZA'MI?
insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Raptor

Alıntı yapılan: melodic_satan - 08 Eylül, 2007, 11:44:59 öö
PEKİ SANA GÖRE RAP MÜZİĞİ DOĞRU DÜRÜST YAPAN YANİ TÜRKİYE'DE CEZA'MI?

Alıntı yapılan: Raptor - 08 Eylül, 2007, 09:33:59 öö
Türkiye'de bu işi doğru düzgün yapabilen insan yok.

Bu işi yapabilen doğru düzgün insan olmadığını söyledim.  Ama Bu koşullarda bana göre en iyisi Ceza. Tam anlamıyla mükemmel demiyorum. 
"Şayet bana illa ki birini seç derlerse Ceza derim."
Raptor / 2010

rapgam17

sizce bayan rapçilerden en iyi KOLERA mı?