• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 öS

« önceki - sonraki »

Raptor

Raptor / 2010

darkGİRL_17

belki sorulmuştur bilmiorum da medusa hakkıında düşünceleriniz nedir ::)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Raptor

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 15 Eylül, 2007, 12:41:12 öS
belki sorulmuştur bilmiorum da medusa hakkıında düşünceleriniz nedir ::)

Açıkça söylemek gerekirse hiç takip etmiyorum. Yani ne yorum yapsam yalan olur. Artık hiç ama hiç underground piyasasını takip etmiyorum. Çünkü bıktırdılar beni.. Bu herkes için geçerli değil kimse yanlış anlamasın.
Raptor / 2010

winston

Sorulari okumadim belki biri size sormustur ama bende sorayim cok merak etim en cok turkiye rapcilerinden kimlern feat yapmak isterdiniz?

mC_hAcKeR_111

ceza veya sagopa kajmer gibi rapçilerle arkadaşlığın var mı?  biraz özel oldu sanırım :terli

rapkick

benim bildiim ceza ile var ama nese ben sorumu soruum

ramazandan sonra ferhan ve orontezdeki bazı mc ler konser vericek sen cıkıcakmısın veya tam olarak kimler cıkacak biliomusun

Raptor

Alıntı yapılan: winston - 17 Eylül, 2007, 19:33:02 öS
Sorulari okumadim belki biri size sormustur ama bende sorayim cok merak etim en cok turkiye rapcilerinden kimlern feat yapmak isterdiniz?

Daha önce soruldu. Çalıştığım arkadaşlarım zaten bana göre Türkiyenin en iyilerinden. O yüzden şu kişiyle feat yapmak istiyorum diyemem. Çalışmak istediğim kişiler etrafımda zaten.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: mC_hAcKeR_111 - 19 Eylül, 2007, 13:23:54 öS
ceza veya sagopa kajmer gibi rapçilerle arkadaşlığın var mı?  biraz özel oldu sanırım :terli

Cezayla daha önce karşılaşmalarımız oldu. Arkadaşlık değilde, tanışıyoruz diyebilirim. Sagopayla ise hiç görüşmedim bugüne kadar.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 19 Eylül, 2007, 16:08:03 öS
benim bildiim ceza ile var ama nese ben sorumu soruum

ramazandan sonra ferhan ve orontezdeki bazı mc ler konser vericek sen cıkıcakmısın veya tam olarak kimler cıkacak biliomusun

Konserle ilgili bir bilgim yok.
Raptor / 2010

rapgam17

soruldu mu bilmiyorum ama siz ne zaman başladınız bu rap e yani rap i ilk kaç yaşında dinlediniz?

Raptor

Alıntı yapılan: rapgam17 - 27 Eylül, 2007, 10:04:31 öö
soruldu mu bilmiyorum ama siz ne zaman başladınız bu rap e yani rap i ilk kaç yaşında dinlediniz?

1999 yılının sonlarına doğru merak sardım. Tabi o zamanlar rapçi fln değildim. 2000 itibariyle tam olarak dinlemeye ve birkaç sene sonrada söz yazmaya başladım. Gerçi çok çok önceden bu tarz müziğe ilgim vardı, sene 1993-1994 diyebilirim. Ama o zamanlar bu müziğin rap olduğunu bile bilmiyordum.
Raptor / 2010

rapkick

candan ercetin ile bi feat in war onunla nasıl nerde tanısıpta feat yapmaya karar verdiniz

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 29 Eylül, 2007, 05:28:31 öö
candan ercetin ile bi feat in war onunla nasıl nerde tanısıpta feat yapmaya karar verdiniz

Candan Erçetin le tanışmadık hiç. Onun albümlerinde yer alan bir parçayı düzenleyerek kendi sözlerimi ekledim. Müzikle uğraştım, konuşmalar ekledim ve o parça ortaya çıktı.
Ben parçayı yaptığım zaman Candan Erçetin'in haberi olmadan yaptım ama şu anda Candan Erçetin Resmi Hayran sitesinde yayınlanıyor parça. Muhtemelen duymuştur şarkıyı.
Raptor / 2010

Elosh

2 soru:
1)Gurubunuza yeni bir üye gelmek istese  üstelik yetenekli olsa kbl edermisiniz? cvp hayirsa.
2)olmak isteyenler oldumu?
HAsretinle Basa cikamam, Tutsak ettin rüyalarimi!
KayBettm ben Umutlarimi Yarnlarimiii....

rap_4_peace

sakilarin soundlarini senmi yapiyorsun? fenomenden birkactane var biliyorum ama ya digerleri?
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Seyduna

merhaba aranıza girebilirmyim ben yeni katıldım

akinci

reptır fenerbahce CL den üst tura cikarmi? DEvidddddddddddd ulannnnnnnnnnnnn :) zürrüyet olayiiiiiiiii

mubeba28

Öncellikle böyle bir imkan verdiğin için teşekkür ediyorum! ve hemen soruma geçiyorum İstanbulda konser vermeyi düşünüyormusunuz yakın zamanda

mic_check_09

Tr Self Confusion & Sefalet Records oluşumları hakkında neler düşünüyorsun??tanımıyor olabilme ihtimalinide biliom gerçi ama öle soruyum dedim bide saian sakulta salkım la düet yapmanı cok isterdim veya karacalı yla
öle bi ihtimal varmı ?
sağlıcaklı kal...en yakın zmnda görüşmek üzere...
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

Raptor

Alıntı yapılan: Elosh - 29 Eylül, 2007, 12:07:33 öS
2 soru:
1)Gurubunuza yeni bir üye gelmek istese  üstelik yetenekli olsa kbl edermisiniz? cvp hayirsa.
2)olmak isteyenler oldumu?

1) şuan için oldukça zor birilerinin dail olması.
2)çok oldu tabiki =)

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 01 Ekim, 2007, 07:38:53 öö
sakilarin soundlarini senmi yapiyorsun? fenomenden birkactane var biliyorum ama ya digerleri?

Bazılarını ben, bazılarını arkadaşlarım (Fenomen,P-Fox vs vs. ) bazılarındada sample kullanıyorum. Hatta Free kullandığımızda oluyor.
Alıntı yapılan: akinci - 04 Ekim, 2007, 02:01:09 öö
reptır fenerbahce CL den üst tura cikarmi? DEvidddddddddddd ulannnnnnnnnnnnn :) zürrüyet olayiiiiiiiii

Bu sene kesin 2.turdayız hiç şansı yok :D

Alıntı yapılan: mubeba28 - 05 Ekim, 2007, 16:42:56 öS
Öncellikle böyle bir imkan verdiğin için teşekkür ediyorum! ve hemen soruma geçiyorum İstanbulda konser vermeyi düşünüyormusunuz yakın zamanda

Biz teşekkür ederiz.. Maalesef bu aralar İstanbulda konser organizasyonumuz yok. Umarım ilerde olur.

Alıntı yapılan: mic_check_09 - 05 Ekim, 2007, 18:01:08 öS
Tr Self Confusion & Sefalet Records oluşumları hakkında neler düşünüyorsun??tanımıyor olabilme ihtimalinide biliom gerçi ama öle soruyum dedim bide saian sakulta salkım la düet yapmanı cok isterdim veya karacalı yla
öle bi ihtimal varmı ?
sağlıcaklı kal...en yakın zmnda görüşmek üzere...

Maalesef bahsettiğin kişiler hakkında hiçbi bilgim yok. İsimlerini duygum fakat kim oldukları hakkında veya şarkıları hakkında bilgi sahibi değilim. Feat yapabilme ihtimali ise hiç yok. Görüşürüz

-

Sorularınız için teşekkürler!
Raptor / 2010