• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoÅŸgeldiniz.

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 öS

« önceki - sonraki »

rap_4_peace

raptor abi duyduguma gore orontezs sitesiyle sen ilgilenirmissin sormasi ayip ne zaman site hazir olur? we diger sarkilarinida beklerim bu sitede. herhangi 1 yardimim dokunursa hazirim
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

N-uretti-N

Sayenizde rap müziğini sevdim...
Raptor, Tura, Kargasa, P-Fox - "Bu Gunum Son Gunumse" Bu şarkı benim şarkım. Her sözüyle beni anlatıyor.
Eserlerinizi; Yayın müdürlüğünü yaptığım radyomuzun playlistlerine dahil edebilir miyim? diye soracaktım.
Kolay gelsin... Başarılar...
...Aynı denizin kıyısında... Aynı düşün izinde...

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 30 Ocak, 2007, 06:57:51 öö
raptor abi duyduguma gore orontezs sitesiyle sen ilgilenirmissin sormasi ayip ne zaman site hazir olur? we diger sarkilarinida beklerim bu sitede. herhangi 1 yardimim dokunursa hazirim

evet yakında resmi orontez sitesi yayına girecek. bu sitede bugüne kadar yayınlanan tüm mp3'ler dışında klipler videolar ve güncel haberlerede yer verilecektir. az kaldı
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: N-uretti-N - 30 Ocak, 2007, 18:39:02 öS
Sayenizde rap müziğini sevdim...
Raptor, Tura, Kargasa, P-Fox - "Bu Gunum Son Gunumse" Bu şarkı benim şarkım. Her sözüyle beni anlatıyor.
Eserlerinizi; Yayın müdürlüğünü yaptığım radyomuzun playlistlerine dahil edebilir miyim? diye soracaktım.
Kolay gelsin... Başarılar...

Rapi insanlara sevdirmek, benim için en güzel şeylerden biri gerek.. Parçalarımızı istediğiniz gibi , istediğiniz yerde yayınlayabilirsiniz. Bunun için benden izin almanıza gerek yok, rapin kitlelere ulaşması için gecesini gündüzünü ortaya koyan bir insana bir armağan sayılabilir bu. Bunun içinde teşekkür ederim.
Raptor / 2010

MustafALEX

burak abi aralarında kardeşininde bulundugu musıcal otopsi elemanları hakkında bir görüşün varmı acaba?

Z.lish

Z.lishh

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 31 Ocak, 2007, 11:21:56 öö
burak abi aralarında kardeşininde bulundugu musıcal otopsi elemanları hakkında bir görüşün varmı acaba?

grup olarak kaydettikleri ilk parça fena değildi, zamanla dahada iyi olacakladır tabiki =)
kendilerine güveniyorlarsa sorun yok demektir. başarılar dilerim =)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alıntı yapılan: Z.lish - 31 Ocak, 2007, 22:57:00 öS
burak abi burak abi napiosn?:D :P

hiç , sen ağlama'yı dinliyorum =)
Raptor / 2010

costantine

abi  bu sitede çekiliÅŸ yapıp 10 üyeye albümünüzü hediye edecektiniz e oldu acaba ? :D

MustafALEX

abi en çok kimle feat yapmak istersin ?

Raptor

Alıntı yapılan: costantine - 02 Şubat, 2007, 08:28:42 öö
abi  bu sitede çekiliÅŸ yapıp 10 üyeye albümünüzü hediye edecektiniz e oldu acaba ? :D

Hediye 10 cd ile ilgili haberleri yakında anasayfada yayınlıcaz zaten. İçiniz rahat olsun =)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 02 Şubat, 2007, 08:44:04 öö
abi en çok kimle feat yapmak istersin ?

2004 yılında yapmış olduğum bir röportajda buna cevap olarak "Kolera" olabilir demiştim. Zaman geçtikçe düşüncelerimin değiştiğini sanıyodum. Fakat daha derin düşündüğümde değişen şeyin düşüncelerim değil insanlar olduğunu farketmeye başladım =)

Şu anda cevap olarak vereceğim bir isim bulamıyorum. Ben zaten feat yapmak istediğim kişilerle yapıyorum buna emin olabilirsiniz :)
Raptor / 2010

cassie

slm ben korkmuyorum karanlığından ÅŸarkısını çok beÄŸendim ne zaman tam olarak biticek bu ÅŸarkı ya gerçekten çok güzel olmuÅŸ ve ben onun  devamınıda çok merak ediyommm

mic_check_09

sıkıldığında ne yaparsın burak abi??
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

Raptor

Alıntı yapılan: cassie - 04 Şubat, 2007, 14:54:45 öS
slm ben korkmuyorum karanlığından ÅŸarkısını çok beÄŸendim ne zaman tam olarak biticek bu ÅŸarkı ya gerçekten çok güzel olmuÅŸ ve ben onun  devamınıda çok merak ediyommm

teşekkür ederim öncelikle. bende o şarkının devamını çok merak ediyorum =) yaptım ve öyle kaldı, umarım üzerine düşerimde sitede yayınlarız o parçayı. :)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: mic_check_09 - 04 Şubat, 2007, 20:00:52 öS
sıkıldığında ne yaparsın burak abi??

değişik bi soru =) sıkıldığımda naparmmm? ben hiç sıkılmamki :p şaka bi yana.

genelde arkadaÅŸlarla winning eleven ( pes ) turnuvaları yapıyoruz. ( kimseye söylemeyin ama çok iyi oynarım :) ) onun dışında sürekli netten oynadığım bir oyun var , worms armageddon. arkadaÅŸlarla onu oynuyoruz online olarak. film izlerim, kitap okurum (  son 2 senedir okumuyorum o ayrı :) ), basketbol aşığıyımdır ama onuda yaklaşık 3 senedir oynamıyorum. hmm biraz daha düşünürsem. fenerbahçe'nin eski maçlarını, gollerini izler dururum. tabi bunlar sadece sıkıldıgım zaman yaptığım ÅŸeyler. genelde müzikle , söz yazmakla uÄŸraÅŸtığımız için bunları yapmayada pek fırsat olmuyor :)
Raptor / 2010

∂υ∂υ

bÅŸka uÄŸraÅŸtıınızz biÅŸy warmıı buyaakkk apii  :D :D ;D
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

Raptor

Alıntı yapılan: DuyGu - 04 Şubat, 2007, 21:40:39 öS
bÅŸka uÄŸraÅŸtıınızz biÅŸy warmıı buyaakkk apii  :D :D ;D

var, sen duygu apla =))
Raptor / 2010

∂υ∂υ

eet war askkm senle ilgiileniorum bitanm bşka yapck bişeim yoqq özlemeekkle geçio zmnnn :)

bitnm biÅŸy daha sorcmm sen nie bukdr tatlısn  :D :-*  ???
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

Raptor

Alıntı yapılan: DuyGu - 04 Şubat, 2007, 21:54:00 öS
eet war askkm senle ilgiileniorum bitanm bşka yapck bişeim yoqq özlemeekkle geçio zmnnn :)

bitnm biÅŸy daha sorcmm sen nie bukdr tatlısn  :D :-*  ???

melegim ben bu zor soruları nasıl cevaplandırıyım :)
biliosn sen tatlısın die ben tatlıyım bu kdr :)
Raptor / 2010

Maniach

Orontez oLarak resmen tarzınızLa , müzikLe , müziqin aLt yapısıyLa dans ediyOrsunuz...Harika bir tarz...UnderqrOund da patLayan bir bOmba oLdunuz râ,¬smâ,¬n....
Acaba Raptor'den veya orontezden yakın zamanda bir bandroL qeLebiLir mi ?

BasarıLarınızın Devamını DiLiyOrum.... Respect..
R e s p e c t _ n _ P e a c e ! . .