• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 öS

« önceki - sonraki »

rap_4_peace

raptorun çözmesi gereken sorular birikti :D destek rofa abimden geldi:D  sayın raptor bu kadar sorudan sonra bu sayfayı kapatmayı hiç düşündünüz mü?:D:D:D:D:D:D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

sozer_undergrand

selam raptor
sorum_ileriki albümünde alperede yer vermegı dusunuyomusun ?
GÖRSEMDE TANIMAM KOPTUM AŞKINDAN

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 08 Nisan, 2007, 17:49:24 öS
bize orontez üyelerinden başka hangi rapcileri wea hangi şarkıları dinlememizi önerirsin?

orontez bir bütündür ve ben şunu şunu dinleyin diyemem. orontezde kalitesiz isim yok, karar dinleyicilerin.

Alıntı yapılan: MustafALEX - 11 Nisan, 2007, 07:54:31 öö
söylerken duygulandıgın parçan varmı ? varsa hangisi ?

Yazgı
Rüyada 1 Adam

Alıntı yapılan: MustafALEX - 11 Nisan, 2007, 08:19:23 öö
ha bu arada abi nba de adamım vınce yazmısın bildigimiz vınce carter?

Evet Vince Carter =)

Alıntı yapılan: DjMaNyAq - 11 Nisan, 2007, 11:09:24 öö
Bende Bi Soru Soruyum okunuşu Raptor Se Söylenişi Nedir Reptir Raptır reptor neden Böyle Bi Soru Sordum Derseniz Birtanesi Kızdı  :D Raptir'a Reptor diyorum Die :D

Ben yazdığın çeşitlerin hepsine rastladım =)
Herkes bi çeşit dio zaten, ben birine kendimi tanıttığım zaman "yani konuşma esnasında" yazdıldığı gibi "Ben Raptor" derim. Ama şarkılarda ise "Reptır" olarak söylüyorum. Çünkü 2side orjinal söylenişi. İstediğinizi tercih edebilirsiniz.

Raptor yada Reptır :)

Alıntı yapılan: Selim - 11 Nisan, 2007, 20:06:43 öS
selam öncelikle.

İnsanlar soruyorlar,diyolarki nerelisin ? diyorum hatay. aaaaa diyorlar. neden diyorum hataydan bu kadar başarıyı nasıl gerçekleştiriyosun ? çalışarak diyorum. hatay da orontez var diyolar,yeni gelişen rapcilere destek çıkmaları gerek ,çıkıyorlarmı diyorlar... şimdilik öyle bi durum yoktur diyorum... Orontez olarak bu gençliğe destek vermeyi düşünüyomusunuz acaba ?

Saygılar...

Orontez'in şuanki konumuna gelmek istiyorsan, Orontez'in bu noktaya nasıl geldiğini araştırıp , o yolu kendine örnek edinmelisin. Herşey çabalamakla oluyor buna emin ol. Biz rape başladığımızda hiçbişeyimiz yoktu. Cem abi dışında etrafımızda ne rapçi vardı nede bize destek çıkacak kimse. Cem abi'de zaten rapçi değil sadece müziğe gönül veren bir insandı. Orontez'in şuanda size tek desteği manevi destek olacaktır. Orontez'den gerçek anlamda bir desteği ise Orontez Overgrounda yükseldikten sonra bekleyebilirsiniz. ki bunuda yapıcaz.

Saygılar.

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 12 Nisan, 2007, 18:05:26 öS
raptorun çözmesi gereken sorular birikti :D destek rofa abimden geldi:D  sayın raptor bu kadar sorudan sonra bu sayfayı kapatmayı hiç düşündünüz mü?:D:D:D:D:D:D

Kapatmayı hiç düşünmedim ama bazen sıkıldığımda oldu, basit sorular yüzünden =)

Alıntı yapılan: sozer_undergrand - 12 Nisan, 2007, 18:25:41 öS
selam raptor
sorum_ileriki albümünde alperede yer vermegı dusunuyomusun ?

Tabiki, sonuçta o benim kardeşim. İlerleyen zamanlarda görüceksiniz zaten.
Raptor / 2010

PARAR?ST

Burak abi haberin varmı bilmiyorum ama siteye jüri toplamaya çalışıyorum orontezden şimdilik roffa ve rasheed var diğerlerine haber gönderemedim daha sende gelip yarışmada jürilik yaparsan sevinrim ;)

Not: yarışma yazılı diss yarışması oyları yalnız mc'ler atacak ! 1 mayısda başlayacak !

Mc'lerimiz:  İQ ( Dr.HipHop Mac Prayna) - Düşsel Sentez - sırmc - zero1 - MerciLeSs ve tabiki Orontez ! http://www.cadderap.com/cfrm/index.php
www.cadderap.com Online

Raptor

Alıntı yapılan: PARARİST - 23 Nisan, 2007, 18:00:12 öS
Burak abi haberin varmı bilmiyorum ama siteye jüri toplamaya çalışıyorum orontezden şimdilik roffa ve rasheed var diğerlerine haber gönderemedim daha sende gelip yarışmada jürilik yaparsan sevinrim ;)

Not: yarışma yazılı diss yarışması oyları yalnız mc'ler atacak ! 1 mayısda başlayacak !

Mc'lerimiz:  İQ ( Dr.HipHop Mac Prayna) - Düşsel Sentez - sırmc - zero1 - MerciLeSs ve tabiki Orontez ! http://www.cadderap.com/cfrm/index.php

saolasın kardeş, daha gerekli bi yarışma yokmuydu =)
Raptor / 2010

PARAR?ST

abi :D demo yarışmaıs yapıyorumda o sorun oldu onu geçiktircem  şimdilik bu olsun istedim katılanlarda baya var ondan yani :)
www.cadderap.com Online

rap_4_peace

bize orontez üyelerinden başka hangi rapcileri wea hangi şarkıları dinlememizi önerirsin?
sanırım sen beni yanlış anladın yada ben kendimi yanlış anlattım. tabiki orontezde herkes güzel söylüyo ve ayırım söz konusu bile değil. benim sorduğum orontezden başka hangi mc leri dinlememizi önerirsin? 1de g.antepdeki konser nasıl geçdi ?

Ernesto CHE* Guevara

gece_yağmuru

bu sene Osman Ötken'in Aş Gününe gelmeyi düşünüyo musunuz? :)
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 25 Nisan, 2007, 13:11:44 öS
sanırım sen beni yanlış anladın yada ben kendimi yanlış anlattım. tabiki orontezde herkes güzel söylüyo ve ayırım söz konusu bile değil. benim sorduğum orontezden başka hangi mc leri dinlememizi önerirsin? 1de g.antepdeki konser nasıl geçdi ?

işte şunu dinleyin diye öneremem ben. benim için yanlış olur. Ben Gaziantep konserine gitmedim, kesin olmayan şeyler vardı. Kesinlik kazanan konserler zaten sitenin anasayfasından dinleycilere duyurulacaktır.

Alıntı yapılan: gece_yağmuru - 26 Nisan, 2007, 15:12:29 öS
bu sene Osman Ötken'in Aş Gününe gelmeyi düşünüyo musunuz? :)

2004'te sahne almıştım sadece. Devamlılığı yoktu, bir kere sahne aldım bi kez daha sahne alıcağımı sanmıyorum.
Raptor / 2010

PARAR?ST

10TEZ Albümü bandrollümü :D ? Mc Tuuf Bandrollü diyorda :)
www.cadderap.com Online

Raptor

Alıntı yapılan: PARARİST - 28 Nisan, 2007, 15:17:54 öS
10TEZ Albümü bandrollümü :D ? Mc Tuuf Bandrollü diyorda :)

Hayır underground:) ama kapaklı, orjinal bi şekilde satışı yapılmıştı.
Raptor / 2010

dileqcik

bandrollü albüm çıkarmayı dü$ünüyomusun   :P

rap_4_peace

sana diss atacak yüreği olan mcler oldu mu? weya orontezin geneline atanlar oldumu?

Ernesto CHE* Guevara

Raptor

Alıntı yapılan: dileqcik - 30 Nisan, 2007, 15:37:05 öS
bandrollü albüm çıkarmayı dü$ünüyomusun   :P

tabiki düşünüyorum ama bu ne zaman olur kimbilir. şuanda üstüne pek düşmüyorum, önümde bazı engeller var o engelleri aştıktan sonra herşey daha ciddi olucktır.

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 30 Nisan, 2007, 19:51:42 öS
sana diss atacak yüreği olan mcler oldu mu? weya orontezin geneline atanlar oldumu?

evet oldu, hepside reklam amaçlıydı bu gerçek. adamlara "a" desen, bana "a" dedi diye diss atıyolar. hepside çok komik, hiçbirinede cevap yazmadım =)
Raptor / 2010

akinci

ŞAMPİYON FENER ULAN ORASI BECEKE OLSADA NE YAZAR!!!!
lan burak yani sarkilar güzel emegine sağlik keşe selam söle robert cevat prekazi ;)

∂υ∂υ

meleime bişe sormak istedim..

4 gün sonunda ne yapmayı düşünüyor ben buralardan gidince :q
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

Raptor

Alıntı yapılan: akinci - 04 Mayıs, 2007, 14:29:31 öS
ŞAMPİYON FENER ULAN ORASI BECEKE OLSADA NE YAZAR!!!!
lan burak yani sarkilar güzel emegine sağlik keşe selam söle robert cevat prekazi ;)

şimdi istanbulda olmak vardı kardşim. istanbulu bu yüzden seviyorum. içinde fener var çünkü :)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: ∂υ∂υ - 04 Mayıs, 2007, 19:56:32 öS
meleime bişe sormak istedim..

4 gün sonunda ne yapmayı düşünüyor ben buralardan gidince :q

Hiçbişey yapmicak, beklicek beklicek ve beklicek.. O umut hep var olacak. ve tekrardan meleine kavuşucak.
Raptor / 2010

rapmanaqı

slm ben bedii sabuncu okulundan zehra senin hayranınım neolur tel numaranı ver senle tanışmak için ne gerekirse yaparım kardeşin alperle okulda tanıştım oda senin gibi çok tatlı ben 15 yaşındayım ne olur telefon numaranı ver kötü bir niyetim yok sadece seni ve şarkılarını çok sevdim alpere onu çok sevdigimi söyle benim msn adresim  kolera_zehra@hotmail.com msn de istersen konuşuruz kendine iyi bak seni ve kardeşini çok seviyorum

Raptor

Alıntı yapılan: rapmanaqı - 05 Mayıs, 2007, 14:15:17 öS
slm ben bedii sabuncu okulundan zehra senin hayranınım neolur tel numaranı ver senle tanışmak için ne gerekirse yaparım kardeşin alperle okulda tanıştım oda senin gibi çok tatlı ben 15 yaşındayım ne olur telefon numaranı ver kötü bir niyetim yok sadece seni ve şarkılarını çok sevdim alpere onu çok sevdigimi söyle benim msn adresim  kolera_zehra@hotmail.com msn de istersen konuşuruz kendine iyi bak seni ve kardeşini çok seviyorum

Selam Zehra,
ilk önce isteklerinin çok özel olduğunu söylerek başlamak istiyorum yazıma. Bi gün bi şekilde tanışırız tabiki ondan şüphen olmasın. Msn adresim sitenin iletişim bölümünde yazılı, denk geldiğimiz zaman konuşma fırsatımız olabilir.
Rap dinlemekten hiç bir zaman vazgeçme, dinlediğin müzikler ve örnek aldığın insanlar yaşama bakış açını birgün mutlaka değiştirecektir. Bunları aklından çıkarma.
Bizlerde sizleri seviyoruz :) Görüşmek üzere...
Raptor / 2010