• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 öS

« önceki - sonraki »

linotip

Burak!!

Raptör neden bu alemin paslanmaz tek kralı!!? ;)
Abi ya lirik yazarken tıkandığında sinirliyor musun ? ;D
Sesine dikkat ediyor musun hani kısılmasın falan diye?
Başkan&hayki nin bir şarkısı var ne bakıonuz klan şarkısının beat 'ı nin aynısını kullanıyorlar ??? :-\ :-*

Cevaplar için şimdiden teşekkürler!
Lino ÖLDÜ
                  hacker>> DESAPERICIDES>>>

ShiKANo

parçalarınızın beatlerini bulabiliceğimiz bir yer var mı ?

Raptor

Alıntı yapılan: seyit58 - 18 Haziran, 2008, 12:50:01 öS
Ya Burak abi sizin 'Orontez' grubu oLarak hiç topLu fotografLarınız yokmu?
İnternettekiLer geneLde hep aynı farkLı yokmu hiç ?
Yoksada çekinmeyi feLan düşünüyomusunuz?

İlginçtir ama Orontez deki 14 kişi, bugüne kadar toplu olarak hiç bir araya gelmedi :) Yani hep ya 8 kişi olduk ya 9 kişi. 14 kişiyi bir araya toplamakta zor :) Maalesef öyle toplu bir fotografımızda yok. Olsa paylaşırdık.

Alıntı yapılan: linotip - 22 Haziran, 2008, 08:54:52 öö
Burak!!

Raptör neden bu alemin paslanmaz tek kralı!!? ;)
Abi ya lirik yazarken tıkandığında sinirliyor musun ? ;D
Sesine dikkat ediyor musun hani kısılmasın falan diye?
Başkan&hayki nin bir şarkısı var ne bakıonuz klan şarkısının beat 'ı nin aynısını kullanıyorlar ??? :-\ :-*

Cevaplar için şimdiden teşekkürler!

1 ) Bilmem içimden öyle geldi , yazdım bende. Belkide rap bilgimin ve istikrarımın kaybolmayacağını düşündüğüm içindir :)
2 ) Sinirlenmek normaldir de, üzülüyorum daha çok. Çok yapmak isteyipte yapamadığım zamanlarda.
3 ) Mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışırım. Ama pekte önüne geçemem.
4 ) Hm.. Olabilir, o parçada zaten ben yokum da. Beat telefon melodisinden yapılmış, yani başkasının kullanması normaldir.

Ben teşekkür ederim sorular için :)

Alıntı yapılan: ShiKANo - 23 Haziran, 2008, 06:21:59 öö
parçalarınızın beatlerini bulabiliceğimiz bir yer var mı ?

Beatleri bulabileceğiniz yer yok maalesef. Benim şarkılarım için söylüyorum tabi. Ama daha önce kullandığım bir kaç hazır beat vardı, belki onlara tesadüfen denk gelebilirsin internette.
Raptor / 2010

ShiKANo

sago gibi mcler beatlerini yayınlıyorlar şuana kadar olan tüm parçalarının beatlerini yayınladı son albümü hariç sizinkiler neden yayınlanmıyor ?( internette sürekli arıyorum zaten :) bi kaç tane knock outun var bir ikide senin ama genel olrak beateriniz yok )

Raptor

Alıntı yapılan: ShiKANo - 25 Haziran, 2008, 06:23:02 öö
sago gibi mcler beatlerini yayınlıyorlar şuana kadar olan tüm parçalarının beatlerini yayınladı son albümü hariç sizinkiler neden yayınlanmıyor ?( internette sürekli arıyorum zaten :) bi kaç tane knock outun var bir ikide senin ama genel olrak beateriniz yok )

Beatlerimizi yayınlama mecburiyetimiz yokki? Bir iki kişi beatlerini yayınlamış olabilir, o onun kendi tercihidir.
Aslında sagoya sormanız lazım, kimse beatini yayınlamıyor siz niye yayınlıyorsunuz diye :)
Raptor / 2010

crazyosse_Mc_Omer

yhaa abi ben bu sizin grubu çok seviyoorum size nasıl ulaşabilirim sölermisiniz?  lütfeeeen 

linotip

Alıntı yapılan: crazyosse_Mc_Omer - 29 Haziran, 2008, 13:46:12 öS
yhaa abi ben bu sizin grubu çok seviyoorum size nasıl ulaşabilirim sölermisiniz?  lütfeeeen 
abi bende sizi çok seviyorum yolunuzu kesip sizle takılmak istediğimi söylersem ne dersin!?:S:)
ahh ahh neyse... saygılar sevgiler!
Lino ÖLDÜ

linotip

Alıntı yapılan: linotip - 30 Haziran, 2008, 08:21:19 öö
abi bende sizi çok seviyorum yolunuzu kesip sizle takılmak istediğimi söylersem ne dersin!?:S:)

bir soru daha !:S
size diss atanlar var:@ sizinkileri nerden bulabilirim!siz onlara  diss atmıyor musunuz? atmıyorsanız neden?
Lino ÖLDÜ

Raptor

Konser zamanlarından görüşebiliriz. Onun dışında bu aralar zor olur.

Alıntı yapılan: linotip - 30 Haziran, 2008, 08:26:55 öö
Alıntı yapılan: linotip - 30 Haziran, 2008, 08:21:19 öö

size diss atanlar var:@ sizinkileri nerden bulabilirim!siz onlara  diss atmıyor musunuz? atmıyorsanız neden?

Rap ortamında diss her zaman olacaktır. Bizimde geçmişte yaptığımız dissler var fakat şuanda sitede bulunmuyor o dissler.
Bize diss atanlara neden cvp vermiyoruz, çünkü gerek duymuyorum. Bazen insanlar kendi kendilerine eğlenebiliyorlar. Gerçekten kayda değer isimlerden diss gelirse tabikide cevabını veririm. Bir disse cvp vermiyorsam o kişiyi sallamıyorum demektir.
Raptor / 2010

linotip

[/quote]

[/quote]

Rap ortamında diss her zaman olacaktır. Bizimde geçmişte yaptığımız dissler var fakat şuanda sitede bulunmuyor o dissler.
Bize diss atanlara neden cvp vermiyoruz, çünkü gerek duymuyorum. Bazen insanlar kendi kendilerine eğlenebiliyorlar. Gerçekten kayda değer isimlerden diss gelirse tabikide cevabını veririm. Bir disse cvp vermiyorsam o kişiyi sallamıyorum demektir.
[/quote]

: ) Eyvallah Burak soru mu yine yanıtlamışsın pota ekibi adlı jingle hakkında biraz bilgi verirmiisn?Yani nasıl esti de yaptın ...
Lino ÖLDÜ

Raptor

Alıntı yapılan: linotip - 09 Temmuz, 2008, 07:21:53 öö
: ) Eyvallah Burak soru mu yine yanıtlamışsın pota ekibi adlı jingle hakkında biraz bilgi verirmiisn?Yani nasıl esti de yaptın ...

Pota ekibi, normalde MIRC üzerinde bulunan bir kanalın ekipleştirilmiş adıdır. Adından da anlaşılacağı gibi basketbol üzerine kurulu bir kanal. Seneler öncesinden açılmış bu kanalda çok samimi dostlarım ve arkadaşlarım var. Kanalın rapçisi olarak bunu yapmak zorundayım :) Zaten sözde vermiştim parça yapacağıma dair.

www.potaekibi.com dan Pota'yı daha yakından tanıyabilirsin.
Raptor / 2010

rap_antakya

antakya da canlı performansınız ne zaman olursa bana haber verir misiniz ?

Raptor

Alıntı yapılan: rap_antakya - 11 Temmuz, 2008, 12:12:21 öS

antakya da canlı performansınız ne zaman olursa bana haber verir misiniz ?

Tabi ki, benim sahne alcağım tüm konserler üyelere duyuruluyor zaten.
Raptor / 2010

linotip

Pota ekibinde hâlâ bulunuyor musun?!
Lino ÖLDÜ

Raptor

Raptor / 2010

linotip

Lino ÖLDÜ

Raptor

Alıntı yapılan: linotip - 21 Temmuz, 2008, 11:37:30 öö
Alıntı yapılan: Raptor - 21 Temmuz, 2008, 01:38:01 öö
Alıntı yapılan: linotip - 19 Temmuz, 2008, 11:00:06 öö
Pota ekibinde hâlâ bulunuyor musun?!

Evet diyebiliriz :)

Ben de katılabilir miyim acaba hemen bakıyorum : )

Aslında katılıp katılmama olayı değil,
www.potaekibi.com a girip oradaki pota kanalına bağlanırsan. Veya mirc üzerinden, potaya katılmış gibi bişey oluyorsun :)
Raptor / 2010

serap

selam burak nasılsın ?uzun zaman oldu sitenizi ziyaret etmeyeli :(

local

Demo olarak yayınlanan bir kalem olsun parçasının tam versiyonu var mı varsa nasıl bulabiliriz. Şimdiden teşekkürler  ;)

cagataykaraman09

Burak abi hiç şarkı yapmaz oldunuz özledik ya.
Bayağı bayrak yapan üstündeki kandır vatan ugrunda ölen varsa vatandır. Türkçe REP