• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

HanGi TaKımLıyız ¿?

Başlatan j_c_k, 16 Eylül, 2007, 15:14:46 öS

« önceki - sonraki »

HanGi TaKımLıyız ¿?

Beşiktaş
4 (11.4%)
Fenerbahçe
22 (62.9%)
Galatasaray
9 (25.7%)
Trabzon
0 (0%)
Diğer
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 28

dP

seninle ağladık seninle güldük biz
sevdamız uğruna canlar verdik biz
SİYAH'ın zindan olsun_BEYAZ aydınlık
herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK

rap_4_peace

Alıntı yapılan: j_c_k - 02 Ekim, 2007, 16:28:37 öS
Alıntı yapılan: Teori - 02 Ekim, 2007, 14:54:14 öS
Ultrawestiler Susun :)
Arkadaslar ADMİN yada YETKİLİ birisi değilim .. Uyarmak Bana Düşmez aslında ama karsı takıma saygı duyun LÜTFEN. ! ;)  ELİMİZDEKİ DEĞERLERİN YİTİRİLMEMESİ İÇİN .. FARKLI ŞEYLER BÖLÜMÜ kapatıldıysa bunun sorumlusu biziz demiyorum ama İĞNE ve ÇUVALDIZ istiyorum :) ..! LÜTFEN SPOR BÖLÜMÜ ÇERÇEVESİ İÇERSİNDE KARSI TAKIM TARAFTARINA VE TAKIM ALEHİNE KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ, KISKIRTICI vs SÖZLERDE BULUNMAYALIM.
hepsiniz fenerden bjkden gs den önce türkiye milli takımlısınız keşke oylamaya öyle 1 seçenekte konsa. ve rakip takımı tutuyor diye kimseye laf söylemek rencide etmek küçük düşürmek yakışmaz
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

emraxs

ben beşiktaslıyım siyah ve beyazın asaleti var tabiki en onemlisi kücüklüğümden beri bunu oğrendim hiçde pişman değilim bizde sevgi ölümünedir

orontez_antakya

- şu Garip Dünyada Anlaşılmaz ömrümüz, Galatasaray'dan Başkasını Sevemez Gönlümüz....
K@N@T

orontez_antakya

- Biz Gonullere Cektik Bayraklari Direklere Degil. Biz Tarihe Yazdik Ismimizi Duvarlara Degil. Biz Avrupada Actik Bayragi Kadikoyde Degil. Biz Dunyaya Poz Verdik Saksakcilara Degil. Ve Biz Imparatorlarla Buyuduk Kestanelerle Degil.

bu sözler her seyi anlatıyor sanırım
K@N@T

nim

Yaklaş bana yanmassın!...Yansanda o senin içinde yangın
Şu an aklına düştüm,aklın yolu birdir dedim yürüdüm.

==nim mahlas lafzen==

seyit58

GaLatasarayLıyım ama SivaSpor'uda  seviyorum