• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

HanGi TaKımLıyız ¿?

Başlatan j_c_k, 16 Eylül, 2007, 15:14:46 öS

« önceki - sonraki »

HanGi TaKımLıyız ¿?

Beşiktaş
4 (11.4%)
Fenerbahçe
22 (62.9%)
Galatasaray
9 (25.7%)
Trabzon
0 (0%)
Diğer
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 28

j_c_k

Selamlar..
ßu Konu daha Önce Acılmıs olabilir taßiki..  ßenim amacım SPOR ßölümüne yakısır ßir klasik Soru Sormaktı... Ayrıca Yeni üyelerimizinde Katılımıyla bu Anket Daha Fazla İlgi Göreßilir..
Ve ßenim Merak Ettiğim ßir Konu Daha var ßu Sorudan Ziyade

TUTTUĞUNUZ TAKIM HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ..
EĞER TUTTUĞUNUZ TAKIMI SÜPER LİGDEN ÇIKARTSAYDIK GERİYE KALAN 17 EKİPTEN HANGİSİNİ TUTARDINIZ..ve NEDENİ

not : arkadaşlar konu içersinde karşı takım taraftarına laf atmak vs. olmasın lütfen..

Ben FENERBAHÇE liyim.. FENERBAHÇE bence türkiyenin en renkli ve popüler takımı içerde.. son yıllarda avrupadada kendisinden söz ettiriyor iyi veya kötü.. gazetelerde her zaman ön planda fenerbahçe yer alıyor ßelki doğru ßelki yanlış ßenim gözlemim bu..

Eğer FENERBAHÇE olmasaydı Büyük ihtimalle GALATASARAYı tutardım.. Çünkü Türkiyenin köklü ve büyük üç klübünden birisi. ayrıca sanırım türkiyede en fazla kupa kazanan ekip.. uefa ve süper kupada caßası.. zaten GALATASARAY ve BEŞİKTAŞ ın olmadıgı bir Süper Ligin tadı tuzu kalmazdı.. yoksa Sampiyon oldugumuzda Kime hava atacaz..  :) )) kim bizle yarışacak..

SaygıLar.
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

∂υ∂υ

Fenerbahceliyim ve bana göre en doğrusu bu,takımı seviyorum,renklerini seviyorum,yensede yenilsede herzaman takımımı savunurum.Aslında nedeni olamaz nedensiz karsılıksız sevilir takım ama nedeni sorulunca cevapladım, Imm..Eğer Fenerbahce ligde olmasaydı,her nekadar 1.ligde olmasada ben Hatayspor'u desteklemek isterdim,diğer büyük takımlarımız hic ilgimi cekmiyor nedense.Benim düsündüklerim bunlar,kendi fikrim bu :) Paylasım icin sağol :)))
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

MustafALEX

Alıntı yapılan: ∂υ∂υ - 16 Eylül, 2007, 16:31:10 öS
Fenerbahceliyim ve bana göre en doğrusu bu,takımı seviyorum,renklerini seviyorum,yensede yenilsede herzaman takımımı savunurum.Aslında nedeni olamaz nedensiz karsılıksız sevilir takım ama nedeni sorulunca cevapladım, Imm..Eğer Fenerbahce ligde olmasaydı,her nekadar 1.ligde olmasada ben Hatayspor'u desteklemek isterdim,diğer büyük takımlarımız hic ilgimi cekmiyor nedense.Benim düsündüklerim bunlar,kendi fikrim bu :) Paylasım icin sağol :)))
bre eklicek bişe bulamadm valla helal sana dudu :D aynen katılıorm.. ;)

gamzoş

Alıntı yapılan: MustafALEX - 16 Eylül, 2007, 21:36:07 öS
Alıntı yapılan: ∂υ∂υ - 16 Eylül, 2007, 16:31:10 öS
bre eklicek bişe bulamadm valla helal sana dudu :D aynen katılıorm.. ;)
valaha bende ıkınızede katılıorm :) en buyuk fenerbahceee :P

rap_4_peace

ben GALATASARAYlıyım nedeni doğduğumda GALATASARAYlıydım ailemde dedem ve amcam dışında herkes GALATASRAYlı onlarda BEŞİKTAŞlı. GALATASRAYımı herzaman savunmuşumdur 6-0 lık maçtan sonra okulda GALATASARAY formasıyla o yenilgiden sonra gururla yürüyebilen tek kişi bendim ölümüne seviyorum ben CİMBOMumu şampüyon olsada olmasada gol atsada atmasada kümede düşse yine GALATASARAY. ama eğer lig tarihinde GALATASRAY olmasaydı sanırım BEŞİKTAŞI tutardım amcam ve dedem yüzünden.
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

cinnet

her zaman her yerde en büyük FENERBAHCE.. ;)

costantine

FENERBAHÇELİ DOGDUK FENERBAHÇELİ BÜYÜDÜK VE FENERBAHÇELİ ÖLECEGİZ..

cEzA_rapPer_foX

Ben GalaTaSaray'lıyılm!!Neden mi -Aileden ailenin % 80'i gSli Tabi asıl etken***96-2000 yıllari 4 yıl üst üste süperlig Şampiyonu Ayrıca Süper kupa uEfaA Şampiyonu Şampiyonlarin Takimi Gs!!! Bu Avrupa macerasi ve 2002 dünya kupasi 3. lüğü gs'yle baŞlayan türk futbolu yükselişiydii!! Gs ne zaaman yükselişte miilli Takimda aynen yükselişte neden mi - kadronun coğunluğu gS'den de ondan!!Galatasaray Alt yapiya büyük önem veriyoo ve alltan deVamlı destek ve kadronun büyük cogunluığu tüRk oluyooo !!!

Gs olmasaydı Fb olurdu neden mi - gs'ye en yakın Başarısı olan Fb!!! Ben hep Kazaanan olmak isTerim de :D :D hayatta herşey de de  :D :D cogu zaman kazanamasam da eeii mücadeLE edeRm :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

kör_bixici

cEzA_rapPer_foX

ooOooo akıllara zaRAR

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

j_c_k

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 27 Eylül, 2007, 13:27:32 öS
Alıntı yapılan: kör_bixici - 25 Eylül, 2007, 07:19:45 öö
Alıntı yapılan: cinnet - 18 Eylül, 2007, 06:04:14 öö
puhaha
avrupa kaRnesi oRtada :D :D
YA ARKADASIM NOT YAZMISIM BAK KARSI TAKIMA HERHANGİ Bİ LAF SÖZ YAZMAYIN DİYE KONUYU ACARKEN.. !!

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Teori

No Exit...!!!

Seyduna

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: j_c_k - 01 Ekim, 2007, 13:42:03 öS
Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 27 Eylül, 2007, 13:27:32 öS
Alıntı yapılan: kör_bixici - 25 Eylül, 2007, 07:19:45 öö
Alıntı yapılan: cinnet - 18 Eylül, 2007, 06:04:14 öö
puhaha
avrupa kaRnesi oRtada :D :D
YA ARKADASIM NOT YAZMISIM BAK KARSI TAKIMA HERHANGİ Bİ LAF SÖZ YAZMAYIN DİYE KONUYU ACARKEN.. !!
PArdon j_C_k pardon istemedne oldu pardon sıkca .....pardon :D :D

ooOooo akıllara zaRAR

j_c_k

Alıntı yapılan: Teori - 02 Ekim, 2007, 14:54:14 öS
Ultrawestiler Susun :)
Arkadaslar ADMİN yada YETKİLİ birisi değilim .. Uyarmak Bana Düşmez aslında ama karsı takıma saygı duyun LÜTFEN. ! ;)  ELİMİZDEKİ DEĞERLERİN YİTİRİLMEMESİ İÇİN .. FARKLI ŞEYLER BÖLÜMÜ kapatıldıysa bunun sorumlusu biziz demiyorum ama İĞNE ve ÇUVALDIZ istiyorum :) ..! LÜTFEN SPOR BÖLÜMÜ ÇERÇEVESİ İÇERSİNDE KARSI TAKIM TARAFTARINA VE TAKIM ALEHİNE KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ, KISKIRTICI vs SÖZLERDE BULUNMAYALIM.

śάỵġı

[  j ċ к  ]

bariscik_

öɣʅє ƅɪɾ ƨɪʅʛɪ vєɾɪɲ ƅʌɲʌ ɗüɲü ʛєçɱɪşɪ ƅɪɾɗєɲ ɦєɾşєɣɪ ƨɪʅƨɪɲ.

büşr@

Elhamdulillah FENERBAHÇEliyim...Başka söze gerek yok suuusssssssssssss 8)

[ ßúşrá ]

lamarodom

Forever Fenerbahçe
Atamızın Yolundan Gidiyoruz :)

Fenerbahçe Ligde Olmasaydı Ankaragücünü Tutardım,Bu Takıma Karşı Nedenini Bilmediğim Bir Sempatim Var :)

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: j_c_k - 02 Ekim, 2007, 16:28:37 öS
Alıntı yapılan: Teori - 02 Ekim, 2007, 14:54:14 öS
Ultrawestiler Susun :)
Arkadaslar ADMİN yada YETKİLİ birisi değilim .. Uyarmak Bana Düşmez aslında ama karsı takıma saygı duyun LÜTFEN. ! ;)  ELİMİZDEKİ DEĞERLERİN YİTİRİLMEMESİ İÇİN .. FARKLI ŞEYLER BÖLÜMÜ kapatıldıysa bunun sorumlusu biziz demiyorum ama İĞNE ve ÇUVALDIZ istiyorum :) ..! LÜTFEN SPOR BÖLÜMÜ ÇERÇEVESİ İÇERSİNDE KARSI TAKIM TARAFTARINA VE TAKIM ALEHİNE KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ, KISKIRTICI vs SÖZLERDE BULUNMAYALIM.

HAKLlsıın dostum

ooOooo akıllara zaRAR