• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Düşünün ki ünlü futbolcusunuz!!Mac sonu acıKlamalarında ne derdiniz ? ?

Başlatan cEzA_rapPer_foX, 01 Ekim, 2007, 11:55:30 öö

« önceki - sonraki »

cEzA_rapPer_foX

YılLardan futbolculardan aynı şeyleri duyarız:Yenilirler mikrofonu uzatırlar: ''hakem golü vermedi,hakem hata yapti,hakem böyle yapti şöyle yapti ''derLEr sanKi bütün suclu hakem vb dış etkeN.Nadir görürsünüz belki de hiÇ ''bu gün kötü oynadik,suc bizde ...vb '' tarzda düşünce ve söylemleri...

Yenerlerse mikroyu uzatirsin :''Bu maci kazandik,Önümüzdeki haftaki maclari bakıyoruz'' derler. hiC değişmez bu Cümle, yıllar önce kim söylemiş bu sözü bilmiyorum ama bu kadar cok kullanılacağını kendi bile tahmin etmemiştir...

Her maç sonu merakla bekledim Acaba bu defa ya da bir kere olsun farklı bir şeyler duyamadım Kim bilir BelKi biR gün duyariz :D :D :D

x takımında oynuyorum Mac sonu röportajlari başladi!! Angut spiker sorar : Macla ilgili düşüncelerinz nedir?
Murat TeKel(ben):Ben değiL futbolum konuŞtu sahada!! bıkmadin mi lan sen her gün aynı soruyu sormaktan :@
spiker:Tamam sakin olun...
Ertesi günde gazeteye '' Murat çıldırmış'' Başlikli yazisinda Kendisine sorulari sokak ağziyla yanıtlayaan bu manyak spikerimize saldirip soyunma odasinda spikerimizi ......... :D :D :D

Yendikten sonra '' Karşı takim için Toptan anlamıyan biR sürü T*P bunlar mı takım!!KIzlar bile bunlardan eii oYnarR peh(her yendikten sonra bunu söyleyeceK değilİm yeni yeni şeylerr rakibi küçültücü cümleler kullanırım...Olmadi  rapperlerden Şairlerden şiirimsi ceVaplar ....^^^^^derim

AboF yenilDİk !!Ya sonRa ''  Arka kapidan kacarim  kimseye yakalanmadan :D :D (uLan Yenilmiş bir de sırıtıyor karşımıza geçmiş...Neyi konusacaM yenildik işTe :D :D : D  KAç taktiği ...

Peki Ya siz ?

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

bariscik_

öɣʅє ƅɪɾ ƨɪʅʛɪ vєɾɪɲ ƅʌɲʌ ɗüɲü ʛєçɱɪşɪ ƅɪɾɗєɲ ɦєɾşєɣɪ ƨɪʅƨɪɲ.

mic_check_09

İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

lamarodom

Gol atan futbolcuya genelde mikrofon uzatılır,gol attın denir o da benim gol atmam önemli değil takımın kazanması önemli der,her zaman böyledir.Bende aynı şeyleri söylerdim :D:D:D

cEzA_rapPer_foX

Demek ki bizim  merakla beklediğim acıklamayı senden de duyamiyacaz olsun beLki bir başkasi söyler Kİm bilir elbet özgün olan cikacaktır aynı şeyleri düşünmeyen birileri...

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

rap_4_peace

takım yendiğinde rakip oyuncularıda tebrik ederdim
kaybetdiğimzde hakemin suçu warsa hakeme girer çıkardım hakeminm bayrağını arkasında kabederdim :D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

j_c_k

*Gol atmıssam eger. ßiricik askıma hediye ederdim :)
-yenilmişsek eğer hıncal uluç'u dinlememiz gerektiğini savunurdum.
+yenmişsekte henüz önümüzdeki maclara bakacak gücüm yOk , yorgunum! zaten yarın izin var ßize yendik yaa. =) yarın napcagımı düşünüyorum su anda, kız arkadasımın yanına ditcem ^^
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi