• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 öS

« önceki - sonraki »

darkGİRL_17

raptor cidden siten çok manyak ama kız arkadaşın varmış o ayrı bi konu ya antebe de uğrarmısın bi ara dicektim neseee ayrıca çok sempatiksin hadi başarılar byess
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

aylincik

selam,

biz bi grup almanci bu yaz yine antakyadayiz...
arkadaslara sizden bahsettim ve biz toplanip sizin bir konserinize gelmek istiyoruz...

agustosta antakyada olacagiz acaba o aralar konserleriniz var mi???

WHO GOT SKILLZ

lamarodom

selam raptor

neden potaekibine uğramıyorsun.bana en kısa zamanda hesap verirsen sevinirim.öbdüm gözlerinden ;D

Raptor

Alıntı yapılan: j_c_k - 24 Haziran, 2007, 09:56:03 öö
Selam
ßen ßu Konunun Son sayfalarına Göz Gezdirdimde.. Umarım daha önce SoruLmamıştır.

ßuraK Sagopa Kajmer' in Son aLßümü Sana göRe nasıLdı ?
ve şunu sormak istiyorum..  melankolik ßir yapı Türkiyede Tutarmı Sence ( ki sagopa olunca taßi tutuyor herhalde )
peSimist ve melankolik arasındaki en can alıcı fark nedir.. ßiri digerinin daha şiddetli halimi oluyor yani..
Senin Yaptığın Rap'in bu gibi bir ismi varmı .. hani Sagopa Melankolia felan diyor sarkı sonlarında..

Tşk edrm.

Açıkça söylemek gerekirse Sagopanın albümünü dinlemedim bile. Çünkü gerçekten benim ilgimi çekmiyor. Sagopanın dinlediğim 4-5 şarkısı vardır ama oda eski albümlerinden. Bu albümde çevremdeki insanların dinlediği, benimde kulak şahidi olduğum 1 parça var. O da "Ne Bilirsin". Gayet güzel bir parça olmuş ama dediğim gibi Sagopanın yeni benimsemiş olduğu tarzı hiç te bana göre değil.
Benim yaptığım rapin, yada tarzın hiç bi adı yok. Kafam estiği gibi iş yapıyorum =) Ağırlıklı olarak duygusal olsada, bi adı yok yaptığım tarzın. Pesimist ve Melankolia arasındaki farkın ne olduğunu ise bilmiyorum :D Eğer Sagopanın tarzı şuan Melankolia ise , Pesimist dinlemeyi tercih ederim. :)

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 28 Haziran, 2007, 18:30:48 öS
genelde şarkılarında hayatın gerçeklerinden bahsediyorsun. son albümünde amerikanın dünya üsdünde yapdığı acı gerçekler için de 1 parça verecek misin? bu arada yeni demonu dinledim gerçekden duygulandım parçanın tamamını bekliyorum tebrik ler

Aynen.. Parçalarımda bahsettiğim şeyler bu hayatta herkesin bildiği ama uygulayamadığı şeyler. Tabi genel olarak. Ben senin o bahsettiğin türden şarkı yapmasını fln pek sevmem. Yok Amerikaymış yok politikaymış, beni fazlaca sıkıyor bu konular.. Yeni parça içinse çok teşekkür ederim..

Alıntı yapılan: MustafALEX - 29 Haziran, 2007, 19:16:36 öS
ßir popstar gibi rapstar yarısması yapılsa katılmak istermisin? Bide böle bi yarısma yapılsa 4 tanede juri olsa sence kimler oraya layıktır.

Hayır kesinlikle katılmazdım. Kendimi kimseden üstün görmek istemiyorum ama böyle bi yarışma olduğunu düşünün.. Bizi değerlendirebilecek kim varki Türkiye'de ? Açıkçası ben hiç bir rapçinin bana ;  "şu yaptığın olmamış, daha sert vokal vermelisin, şurada durmalısın şurada hızlanmalısın, bu hafta sahnedeki hareketlerin çok amatörceydi" gibi laflar söylemesine tahammül edemem =) Türkiye'de rap yapan, aklı başında kaç adam varki ? Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: rapkick - 01 Temmuz, 2007, 06:59:07 öö
peki yakında bir konser planı varmı
sınavı bı-rock
sınava bi-rap
gibi konser planı varmı
Sanırım yok, olursa sitenin anasayfasından duyurulur zaten.

Alıntı yapılan: ogee - 03 Temmuz, 2007, 19:26:53 öS
herkezle görüştüm peki senle nasıl görüşecem :D
sanki istanbuldayızda karşı tarafta oturuyonuz..
kesh ve sen taşının dayı ortama uzak allaha yakın oldunuz :)

Peki abi herkesle nasıl görüştün :p
Sivas kangallarıyla iç içesin, Nays sitime bi gel bakalım, bi feno home olayına girelim =) Mucks :D
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: ARTHEMİS - 05 Temmuz, 2007, 18:54:24 öS
raptor bu yaz istanbulda konserin varmı?bütün şarkıların güzel.bende lyrck yazıyorum.
hemen hemen 2 seneyi buldu lyrck yazmam.ama hep aralıklı yazıyorum.

İstanbulda konser yapılacağını pek zannetmiyorum. Gidişim bir etkinliğe fln denk gelirse sahne alabilirim ama. Tşekkürler.

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 06 Temmuz, 2007, 17:56:37 öS
raptor cidden siten çok manyak ama kız arkadaşın varmış o ayrı bi konu ya antebe de uğrarmısın bi ara dicektim neseee ayrıca çok sempatiksin hadi başarılar byess

Teşekkür ederim. Antepe uğramayı bu aralar pek düşünmüyorum maalesef. İlerde düzenlenecek bir konser nedeniyle gelebiliriz tabiki.

Alıntı yapılan: aylincik - 06 Temmuz, 2007, 20:02:42 öS
selam,

biz bi grup almanci bu yaz yine antakyadayiz...
arkadaslara sizden bahsettim ve biz toplanip sizin bir konserinize gelmek istiyoruz...

agustosta antakyada olacagiz acaba o aralar konserleriniz var mi???

Keşke sizin geldiğiniz bir dönemde konser gerçekleşse de , sizi Almanya ya eli boş yollamasak =) Bu yaz Antakya'da bir konser düşüncemiz var fakat kesin tarih belli değil. İleride kesinleşirse siteden duyururuz zaten.

Alıntı yapılan: lamarodom - 08 Temmuz, 2007, 16:14:57 öS
selam raptor

neden potaekibine uğramıyorsun.bana en kısa zamanda hesap verirsen sevinirim.öbdüm gözlerinden ;D

Dün uğradım =) Jerome meşhur olmuş hehe. Sık sık uğramaya çalışacağım. Görüşmek üzeree.
Raptor / 2010

abus

plaka 3-1 mekan orontez die bi şarkınız vardı ama sitede bulamadım o sarkıyı sonra 3lü markaj bunlar yok galba yada bulabilecegim adres ?? ii çalışmalarr...

Raptor

Alıntı yapılan: abus - 18 Temmuz, 2007, 12:05:59 öS
plaka 3-1 mekan orontez die bi şarkınız vardı ama sitede bulamadım o sarkıyı sonra 3lü markaj bunlar yok galba yada bulabilecegim adres ?? ii çalışmalarr...

Bahsettiğin parçalarda ben yokum, sitede sadece benim vokal verdiğim parçalar mevcut. Orontez Download bölümüne aradığın parçaları "İstek" başlığıyla açarsan, forum üyeleri sana parçaları bulma konusunda yardımcı olacaktır..
Raptor / 2010

MCaort

raptor seni seviyoruz.en kısa zamanda bi albüm istiyoruz.senin gibi sağlamları özlüyoruz.vede mekanlarda konserlerde görmek istiyoruz.kafiyeli yazıyım dedim nası oldu bilmem.e atb i senin gibi ustaya çok kolay yetişemem:)

Raptor

Alıntı yapılan: MCaort - 22 Temmuz, 2007, 09:02:23 öö
raptor seni seviyoruz.en kısa zamanda bi albüm istiyoruz.senin gibi sağlamları özlüyoruz.vede mekanlarda konserlerde görmek istiyoruz.kafiyeli yazıyım dedim nası oldu bilmem.e atb i senin gibi ustaya çok kolay yetişemem:)

Soru göremedim ama neyse =)
Teşekkür ediyorum yorumların için. 3. Albüm yakın bi süre içinde çıkacak zaten. Beklemeniz gerekiyor.
Raptor / 2010

seyyahmc

kısa ve öz ..
rıhtımın  albümünden naber ?akıncı geldimi ?

the.cemal.show

SELAM ABI BN CEMAL SIZI BEYENEREK DINLIYORUM CEZA YANINIZDA ALTINA ETTI ANTAKYADA RAP ÇIKTI IST BAKA KALDI ALBUM CIKMIYOMU DAHA?? SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ!!!!

Murat KAYA

Raptor merhabalar;
Oncelikle yaptiginiz isi takdir ediyorum,ben yaklasik 9 senedir Turkce Rap dinlemekteyim bu zaman zarfi icinde bi cok sound duydum ama su an kimi dinliyosan diye sorarsan Sagopa-Kolera,Ceza-Ayben ve Istanbul Attack derim. Fakat butun bunlarin yanina Orontez ve Raptor inanilmaz keyif vermekte bana. Bu da isinizi gercekten cok guzel yaptiginizin kanitidir. Sizleri 3 aydir dinliyorum ve merak ediyorum. Ceza ya da Sagopa gibi buyuk isimlerden herhangi biri ile feat calismasi falan yok mu onunuzde? Yoksa hep underground mu kalacaksiniz?
Tesekkurler...

MERT

merhaba raptor;
    sagopa-ceza arasindaki suren  diss atma yarismasi hakkinda ne dusunuyosun ???sence sagopa mi  daha iyi rap soluyo yoksa ceza mi ???sormak istedim tesekkurler simdiden

Teori

Bi Ricam Olabilirmi Antakya Underground Un Bütün Albumlerini NerdenBulabilirim Veya Kargo İle Yollaya Bilirmisniz ;??
No Exit...!!!

j_c_k

Slm..
ßen Şunu Sorcaktım.. Orontez'in bi duvarkagıdı vardı pc için..  ORONTEZ yazıyor ve yazının üstüne yanında vs orontezden arkadaslar var kimisi ayakta kimi oturuyor bi harfin üstünde.. bilmişsindir herhalde dedigim duvarkagıdını zaten metsudada vardı. neyse sorun bu duvar kagıdının basılmıs oldugu t sirt felan yokmu alabilecegimiz.. veya raptor yazan bi t sirt de olabilir.. varsa nerde satılır.. yoksa eger olma ihtimali varmıdır.. ßence egerki yoksa bastırılsın.. antakyadaki matrak mıdır nedir bi yer var rap vs ilgili t srtler satıyorlar.. onlar satıldıgına göRe bence biras önce bahsettigim gibi orontez t shirt leri hayli hayli satılıR...

TeskLer :) iyi calısmalar...
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

M@thild@

antakya konserinin tarihini adreslerimize mail olarak yollayamaz msıınız?

ben orontez in underground mu yoksa bir grup mu olduğunu pek anlayamadım.ya dergilerde felan antakyanın underground u orontez diye geçiyor ama grup olduğu konusunda da bir şeyler duydumm çok merak ediyorum.

bu arada ayağın ansıl oldu burak abiciğim ya.umarım daha ii sindir.kendine ii davran ve dikkat et burak abi bayy
...мαтнİℓ∂α...

Raptor

Alıntı yapılan: seyyahmc - 25 Temmuz, 2007, 19:04:33 öS
kısa ve öz ..
rıhtımın  albümünden naber ?akıncı geldimi ?

evet Akıncı geldi, bildiğim kadarıyla albümü tamamlamak üzereler.

Alıntı yapılan: the.cemal.show - 29 Temmuz, 2007, 16:39:43 öS
SELAM ABI BN CEMAL SIZI BEYENEREK DINLIYORUM CEZA YANINIZDA ALTINA ETTI ANTAKYADA RAP ÇIKTI IST BAKA KALDI ALBUM CIKMIYOMU DAHA?? SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ!!!!

Teşekkür ederim ama sorularınızda başkaları hakkında yorum yapmazsanız daha güzel olacak. 3. albüm üzerinde çalışmalar sürüyor, yakın bir tarihte çıkarmayı planlıyorum bu albümü.
Raptor / 2010

Teori

Öncelikle orontezin Kimin Kimin Kurduğunu ve Grupta Kimler var tarzları Felaln Bunu Sormayı İsterim
No Exit...!!!

abus

Orontez - Ne Bakiyonuz Lan raptor bu sarkıyı nerden indircez

darkGİRL_17

ft atcak olsanız kimle atmak isterdiniz?
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m